Hříšná láska
Jsem pro Tebe jako hříšná
láska.Svádivé myšlenky,kterým
neodoláš.Dnes to nebude jen tak
sázka,kterou si sám nepřivoláš...
Vidíš mě oblečenou v průsvitné
košilce.Sám mluvíš ve snu jen
o chvilce...Za kterou Ti to stálo
a mé přání je ať každé ráno....
Probuzena Tvými doteky,kdy můj
zrychlený tep,Ti zůstane navěky
Uvězněn v té vlhkosti,nabaž se mé
chtivé cudnosti...
Nemusíš se ovládat ani bránit
svému chtíči.Polibek na rtech
zůstává i když už nevím čí jsi...
V zákoutí tmavého rohu,svlékej
mě od ramene až dolů.Pak líbej
na místa kde to mám ráda,šeptej
slova o touze kdy byla zrádná...
Jako hříšná láska dána...
Přečteno 848x
Tipy 26
Poslední tipující: Chico1, Vjeršotepec, Sisinka, Hazentla, Psavec, mida, zelená víla, Dygi, betmen71, al-pacino, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)