tuleni
Bez tebe
v slepých ramenech
jsem pěnou a jen tak pěním
co záleží mi na jménech
co vedle v probuzení
jak kočky vrní
snad v citoslovcích,zájmenech
nocí i v rozednění
v průjezdech,v parcích,na senech
v pokojích tenkostěnných
jsem to já
..kdo věří v usmíření
Bez tebe
..tvého tulení
jsou mi ty země studený
snad na kře mezi tuleni
to láskou splétán vřeteny
a do srdce mi vrstveny
jsou ostny jako kořeny
a mosty co jsou páleny
a oči žalem kaleny
jsou v Misu Sv. Heleny
tou solí moře zalévány
jak pálí rány
netušíš
já řekl bych ti
kdybys blíž
u mého těla byla
a rány moje myla
Bez tebe moje milá
do smutků rozestýlám
klidně mi světe vylam
poslední zbytky
... něhy
já na kře mezi sněhy
mroži a tuleni
propadnul bulení....
Přečteno 784x
Tipy 46
Poslední tipující: Krahujec, fidgetypoet, Bíša, BArBArKO, Mario de Janiero, Rolnička, teď už nikdo, René Vulkán, Holis, Špáďa, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)