Anotace: odvaze a minulosti
... zas jednou se nabízí otázka, kdy říkat JÁ a kdy MY.
protože ti, které by toto vlastně urazilo, existujou.
12.06.2010 10:21:00 | pamp_elka
Ta naše zbabělost česká
není tak hezká, tak hezká
máme i jiné vlastnosti
neslušnost a moře hlouposti
a proto občane vězte
mám pro tě ST a ST!!!
11.06.2010 15:16:00 | Mario de Janiero