Stydloun
Anotace: Z každodení dopravy metrem...:-)
Jedou v metru ve vagónu
ona chce ho a on clonu
dusné vedro pot z nich ždímá
napětí je mezi nima
lidé na ně hledí skrz ty
puritánsky vlhké prsty
A Revizor? Všechno kazí.
"Jak to, že jste tady nazí?"
Přečteno 490x
Tipy 13
Poslední tipující: tato22, Gringer, Špáďa, Skrat, fidgetypoet, CULIKATÁ, Květka Š., rezina
Komentáře (3)
Komentujících (3)