Hříšné milování
Cítím něžnou ruku kdesi,
neupřesním více.
Poradí si děvče přeci,
je to odbornice.
Dobře ví, že ruka ženská,
dělá pravé divy.
Ať od šlapky či panenská,
dráždí mužům čivy.
To, co malé, měkké bylo,
nabralo vám sílu.
Tvrdě se to pochlapilo,
je to výzva k dílu.
Tak se tedy musím snažit,
líbám vnady pevné.
I když se mám v pekle smažit,
je to stále levné.
Přečteno 947x
Tipy 49
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Rikitan, Rootness, sophia92, jiljovský, bobi bobie, Kajaro, střelkyně1, labuť, hezule, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)