Anotace: Tančím s chutí - tančím, na rým není čas
Haninko a zapoměla jsem - děkuji za komentář, moc mě potěšil - tvoje husí kůže i tvá cestička, kterou znáš:-)
29.12.2005 11:49:00 | Markét
Mě se líbí, snad proto, že miluji podobné chvíle a budou takové vždy v mých snech, dokázala jsem to prožít s tebou:-)je v tom cítit ta něžná ženská vášen..
29.12.2005 09:09:00 | Markét
Začátek se mi docela líbil, ale někde v půlce mě nějak přestala bavit. Celkově není špatná, ale NĚCO mi tam chybí.
29.12.2005 08:23:00 | JardaCH