O krásném muži
Tvůj úsměv mě oslnil jako slunce v létě
připadal mi nejvíc sexy na planetě
zářil jako hveždy v noci
když se měsíc dostal k moci.
Tvoje oči s barvou nebe
všechny holky hledí na tebe
na stylové vlasy
a hrozně dlouhé řasy.
Tvoje vypracované tělo osahat by chtělo
tak dlouho až by mě to nebavilo
pevná hruď a zadek
nepřeje mi klidný spánek.
Tvoje ruce,když mě hladí
celým tělem mě to svádí
tak pojď sem a hlaď mě dál
ty už víš co bude dál?
Přečteno 487x
Tipy 4
Poslední tipující: Viktorie Zvalová, CULIKATÁ, René Vulkán, blue
Komentáře (5)
Komentujících (5)