Prameny
Nejhezčí rána
jsou nad Modravou
když mraky plavou
nad vrchy smrků
a tvoří tvary všelijaké
pojď půjdeme travou
podej mi ruku
a pod tím mrakem
čechraným jehličím
na lesy zakřičím
do těch rán
jak rád tě mám
...K pramenům Vltavy
pak do tvých vlasů
zacuchám šepot mého hlasu
aby se vracel v ozvěnách
tím tichem lesa
když smutkem klesáš
v peřinách..a nebesa
někdy se mračí
a bota tlačí
můj hlas však kráčí
...v pramenech nad tebou!
Přečteno 492x
Tipy 45
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, Krahujec, její alter ego, Holis, Špáďa, ziriant, Flamy, Mbonita, Zasr. romantik, Mario de Janiero, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)