Tvoje tělo
Anotace: Muž píše svému milenci, jak by si užíval jeho tělo. Méně propracované, zato je tato báseň nabitá emocemi a vzrušením.
Jen pohladit,
pohladit tvé tělo.
Pak tvé rty jen políbit.
To by se mi chtělo!
Zírat ve tvá hnědá očka
a hladit tvoje tělo.
Tělo tvoje překrásné
by vzrušením se chvělo.
To by se mi chtělo!
Dotýkat se tvého těla,
dobře vím jak se to dělá.
A pak moje oko,
i na břicho ti sjelo.
To! To by se mi chtělo!
Až by tvoje krásné tělo,
co dělat už nevědělo,
oko moje by v klín sjelo,
a tvé přenádherné tělo,
vzrušením by moc se chvělo,
a pak by se udělalo.
A znovu by to zase chtělo!
Přečteno 723x
Tipy 8
Poslední tipující: H.e.ll., 4LJFilip, J.U. Ray, Kirsten, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (0)