Popelář rozkoší
Doteky tvých slov rozpálily mé tělo do běla
Já,hloupá,zadupala v sobě anděla.
Nechal jsi mě tu bledou
Už nechci být ti ženou.
Ďábel rval se mi z těla ven
Ty's připravil mi jen zlý sen.
Já zůstala tu nahá v tichu
vlhká,horká,roztoužená
chtíč rozléval se mi až v břichu
nikdy pro tě nebudu už žena!
Přečteno 493x
Tipy 22
Poslední tipující: kroužek, 4LJFilip, malý ďáblík, Radek.oslov.Šafárik, Dygi, carodejka, Wlistinka, Iv, Elvíra Adamsonová, Do Ga, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)