Anotace: Jak to vypadá,když si uženu chlapa a jsem na něj úplně v sexu sama :-)
No diagnoza zní milá,asi jsi zdravá a při síle :-)
Nejsi sprinterka,když tak spěcháš...
12.09.2010 20:07:00 | Danger
Iluš,jsem hrozně moc sexu chtivě zvrhle nenasytná,tož bacha na můj apetit-koušu:)
11.09.2010 01:39:00 | Zorenka Ježková
taková trošku nostalgie...připomnělo mi to moje mládí a to, jak jsem četl Čtyřlístek :)
27.06.2010 22:35:00 | JohnyD.