Anotace: Život tropí hlouposti.
Psavečku, to se Ti povedlo, je to vtipné, ze života. :o) ST! ty mě nikdá nezklameš.
01.07.2010 05:55:00 | NikitaNikaT.
..a pak, že had vyhnal Evu z ráje :-))). Psavče u tebe se člověk vždy moc pobaví a já jsem moc ráda, že jsem na tebe narazila. Super Typana ti posílám a do oblíbených si tě přidávám.
30.06.2010 20:29:00 | Tamara