Potřeba v netřeba
Anotace: potřeba se vypsat z promilovaných nocí
Dřív než se utopím
v Tvém modrém pohledu
svléknu Tě
políbím
sebou Tě provedu
Noc mlčky přehluším
dech na mě padá
zašeptám
zakřičím
že mám Tě mám Tě ráda
A pak se utopím
záchrany netřeba
jen tak
vychutnat
že láska je potřeba
V Tobě se topím
škrábu Ti na záda
nešeptám
nekřičím
sám přečteš si
že mám Tě mám Tě ráda
Přečteno 397x
Tipy 4
Poslední tipující: carodejka, Boudicca, HarryHH, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)