Anotace: pěšinám...
..stejně jak vajgly v popelníku
jsou místa plná otazníků...
ST!
02.07.2010 14:17:00 | Mario de Janiero
Měla jsem srdce, tělo z ledu
přišel on, v mém krasohledu
ukázal život v jiné rovině
teď prochází se po mé pěšině.
ST!
01.07.2010 19:58:00 | hašlerka
pěšina v barvě rozcestníků
s pokušením statných kmenů…
nejedná se o záměnu
s dekorací na jevišti
pro výstup či dějství příští?
ta pěšina bez kamenů
přes aleje otazníků
***
Jiří senior
01.07.2010 06:50:00 | j.c.
Kde láska končí, začíná?
... snad hory, řeky, rovina ...
Vždy STřepy ledu snažně sbíráš,
než rozprsknou se v černých dírách.
30.06.2010 21:56:00 | teď už nikdo