Boubín
Míhání světel a stínů
když ráno v lesích
v mechoví
nebe má barvu
prý tvých džínů
a ptačí zpěvy
nepoví
kde hledat
hejna holubinek
..láska má tíhu
černých činek
a já tu bloudím
tam někde Boubín
a z ozvěn hlasů
zase jen já
volám tvé jméno
do dlaní
jen ticho se mi ozývá
Ze strání trny lýtka raní
a k srdci pnou se v provazcích
všechny ty chvíle
kdy se bráníš
kdy jsi jen fatou v obrazcích
Míhání světel a stínů
jiskření pantografů
jen ztuhlé rysy v tvářích mimů
promítaj v biografu
mé duše bez kompasu
až najdu trasu
k tvému pasu
pokleknu jako Rómeo
i proti vzteku Kapuletů
toužím zas slyšet z tvojich retů
prosím tě nemáš cigaretu?
Přečteno 409x
Tipy 30
Poslední tipující: korncaffe, BArBArKO, Holis, Bíša, Mario de Janiero, 6thSun, danav, mademoiselle secret, WAYWARD, Špáďa, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)