Anotace: Jí....
Bolí to vlastně stejně z obou stran rolety,
ráno, v poledne, večer i za noci,
ať je to někdo cizí nebo jsi to ty,
zjistíš, že jsi plný své bezmoci.
Snad odpustíš mi reakci jen na první sloku.
Zbytek ti jen tiše závidím! ST!
11.07.2010 22:57:00 | Zasr. romantik
Nebýt dnes poezie
mediem "podivínů",
sochy Tvé tyčí se
od Aše k Bohumínu:-)
11.07.2010 22:06:00 | teď už nikdo