..v gotické struně..
Anotace: co k tomu dodat?? pusťte si Gothic Balady, ty Vám to dopoví...
Když uléháme na rozpáleném loži
a náboj okamžiku umocňují tóny hlasu
to Linda Sundblad zpívá v horké noci
tak nejspíš genius jí celou píseň složil
pak v žáru ztichlých zdí je život i cíl zasut
V substanci vzdušných těl i výkřik letmý procit…
Když uléháme na rozpáleném loži
a zpité světlo poletuje roztočeno chutí
hraje nám Streem of Passion kytarový riff
náhle let ustane a bubny svou gradaci vloží
nebeským vesmírem jsme v dění zahrnuti
Až na práh vznikání stékáme jako dřív…
Když uléháme na rozpáleném loži
a okolní svět stojí. A tříští se. A žije
tak přikrývá nás Epica, co umí duši hojit
Vzduch kolem nás se tetelí, jako by také ožil
Zem naši vláhu hltavě i náruživě pije
Čas zas jakoby mimoděk to protahuje. Stojí…
Přečteno 425x
Tipy 13
Poslední tipující: hašlerka, Psavec, Mbonita, labuť, Květka Š., WAYWARD, Boudicca, Špáďa
Komentáře (2)
Komentujících (2)