Anotace: křesťanům....
...zkazil jsi mi náladu
protože já nekradu
do zadků lézt neumím
však myslím, že ti rozumím...
ST!
16.07.2010 11:03:00 | Mario de Janiero
Pěkněs mu dal za uši!
Právo tít nám přísluší.
Denně do nich rejpat drápem,
ať své bytí neprochrápem.
Místo zrána vstávat blazí,
mohli bychom skončit nazí
na těle i na duši!
Tohle že nás nevzruší?!
P.S. Už jsem do tohohle věrolomného větropláštníka taky párkrát střílel veršem, zejména když ještě byla jeho KDU-ČSL krátce po volbách v roce 2006 v koaliční vládě (se socdem a US-DEU) a on byl hlavním protagonistou veřejného lezení do zadku modrým ptákům...
16.07.2010 01:34:00 | Špáďa
Dal jsem ST, ale zabolelo to!
Jsem nějak poslední dobou lítostivý a smutný. A oni se tak snaží!
Na čtyři roky mají vystaráno.
15.07.2010 21:52:00 | Zasr. romantik