Anotace: hologramům,trafům....
často se ptám
zda tu co vidím v zrcadle
není optický klam :o))
ST obrovský!
16.07.2010 22:17:00 | hašlerka
...řeknu ti - mezi námi -
všude kolem jsou klamy
koukni se na reklamy
anebo na salámy
na krámů plný krámy
a pozlacený rámy
na oči který vidí
že je furt někdo šidí
tak vo tom je žití lidí...
ST!
16.07.2010 11:16:00 | Mario de Janiero
Jsou taky klamy,
kdy z velký tlamy,
vykápne med
a z malé pusinky
vystřelí jed.
16.07.2010 01:42:00 | Špáďa