První hřích
Jak Adam s Evou v ráji
jablko hříchu s Tebou ochutnám,
sladký jed proudí mi v žilách,
své tělo,Tobě odevzdám.
Vstoupíš do mě tiše-Ty,můj věrný stín,
jak vyprahlá koryta řek
naplníš můj klín.
Z ůst nápoj lásky dáš mi pít,
doteky pod kůži vypálíš mi své jméno,
v posledním záchvěvu vášně
modlitbu zašeptáš-díky má ženo.....
Přečteno 644x
Tipy 38
Poslední tipující: Gabrielle, Azure angel, vodnař, Vanilková Ninja, Labanda, stravla, Zefi, Kubino 2, Niky88, ajlonka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)