Čokoláda
TaJemná
dotykově sametová
celá jsem se rozpustila
s labužníkem rozpustilá.
Můj milý ty víš co mám ráda
tvá roztoužená čokoláda...
Sladce jsem ti hlavu pomotala
když celá jsem se tobě vzdala
jak je těžké s láskou přestat
když je slečna rozkošná?
Opravdu to není nasnadě
když tolik sladkostí je na skladě
jen Amor tuší co se stane
když s úsměvem se zeptám:
Co si dáte mladý pane?
Přečteno 644x
Tipy 29
Poslední tipující: Jeronym., Dev_LATea_princess, slečna.závist, Gabriel17, Akitenshi-inu, Sýkorka07, Psavec, Zefi, Isquieasuus, Kars, ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)