Anotace: Kde se vzalo, tu se vzalo, v nitru požár rozpoutalo.
Jak už jsem někde tady psala
to slunce s námi umí divy
vášeň do noci z lidí sálá
měsíc se tomu pouze diví
a komu postel není malá
tak toho touha v lásku živí...
Ach můj bratříčku milovaný - to se nádherně četlo!!
19.07.2010 16:28:00 | šuměnka
:-)))..ať se krásně daří..
..to Tvé..Lásky čarování..
..a ať nejsme ochuzeni..
..občas báseň..
..na Modrásky písni.. ;-)))
19.07.2010 13:45:00 | isisleo