S tebou či bez tebe

S tebou či bez tebe

Anotace: naposled..

Sbírka: the best of void

V tichém pokoji, daleko od světla,
ležící dívka už hodiny nehlesla.
Koberec vsakuje červené pramínky
ty už však nezmizí. Tak jako vzpomínky.

Marta je později, to ona vždycky.
Začal ji pomalu michat krev s whiskey.
Sundával kalhotky, serval je dolů.
"Však jsi to chtěla! Konečně spolu!"

Ona se bránila, tloukla ho dlaněmi.
On smyslu zbavený, vláčel ji po zemi.
S tebou či bez tebe, ty kurvo pitomá!
A už se nebrání. Konečně v ní ho má.

Nebrání, nedýchá. Život z ní vyprchal.
Pak ještě dvakrát s mrtvolou zapíchal.

Rudé kapičky smývá si ze břicha.
Že duši vzal, to mu nic neříká.
Autor soul of kashmir, 19.07.2010
Přečteno 520x
Tipy 5
Poslední tipující: Moniska, Do Ga
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí