Anotace: náckům....
V Habeši nebo ve Španělích
zprvu se válčí o nedělích
jindy zas v Iráku
se horda žoldáků baví
sekají lidem hlavy
ve jménu míru a pořádku
země se roztočí pozpátku...
ST!
22.07.2010 23:26:00 | Mario de Janiero
Vezmi mi taky sako,
budu ti vděčen;
slyším úplně jako
zas jásot slečen,
až budem pochodovat
od Brünn po Tetschen.
20.07.2010 17:28:00 | teď už nikdo
Na hlavu ti narazím esšálek -
palicí.
A na prsa řád -
hřebíkem.
Pošlu tě dopředu -
kopem v zadnici.
Mám rád nácky -
honěné býkem.
Nebo visící!
ST*! Taky přeháním :o))
19.07.2010 22:45:00 | Zasr. romantik
Napsala bych místo eSTé hákovej kříž
ale nejde mi to, nejde
jsem blbá na psaní, vždyť víš :o))
19.07.2010 20:23:00 | hašlerka