Celý svět tmavne obloha černá
Pověz mi slečno budeš mi věrná?
Teplá a hřejivá lásko za noci
Kdy můj dech klidně ztich
Tvé prsty objímají zrozence pekla
Oči v nichž zrcadlí se vlhké pohlazení
Skrze jedno tělo jsme nalezení
Tak dřív než lásko skončíme pod zemí
Dopřej mi zas tvého klína mámení