Letní bouřlivá noc
Anotace: bouřky jsou tak vzrušující, a mé tělo sexu přející
Sbírka:
Vše o sexu
Blesk rozpůlil oblohu,
déšť pokryl tváře,
po hřmění záře,
to ozývají se bouře.
Město je klidné,
skoro žádná duše,
a co tělo může?
Chytit se kuše.
Postřílet nicotu,
energii vnímat,
může i dřímat,
tělo své prozkoumat.
Hladit svoji kůži,
laskat své tělo,
jak reagovat by mělo?
Nebo spíš smělo?
Zapomenout na život,
třást se něhou,
a být dívkou nahou,
a nikdy nebýt druhou.
Takové jsou noci bouřlivé,
když samota tělo pohltí,
a nikde žádné lidské smetí,
po výkřiku...utichnutí.
Přečteno 547x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)