Procitnutí
Anotace: Nemá cenu si nalhávat, napsal.
nemá cenu si nalhávat,
že se ještě uvidíme
a že jednou budem spolu.
nemá cenu si nalhávat,
že půjdu tam k vám
na vejšku.
nemá cenu si nalhávat,
že vydržíme ty dva roky
čekat.
nemá cenu si nalhávat,
že tě nepodvedu
že mě nepodvedeš
kluk jako ty
holka jako já
-tohle prostě nedělaj
a proto si nebudem něco nalhávat
a proto si už nebudem psát
proto to necháme uvíznout na mrtvým bodě
/chvíli nás to bude srát
ale z celkovýho hlediska
to tak bude mnohem snažší/
-protože sex po telefonu není SEX-
Komentáře (1)
Komentujících (1)