Nekonečné sliby

Nekonečné sliby

Anotace: nechal jsem se trochu inspirovat jednou dnes přečtenou povídkou...myslím, že kdo četl pozná...

Do klína zachtělo se mi vyprávět,
tvým „vláskům“ pohádku na dobrou noc,
kdy v slibech nekonečných budeš usínat,
a lem tvé sukně bude ústa mi objímat.

Jen pošeptat jazykem do oušek požehnání,
kdy princ vezme si princeznu z pravé lásky,
bez možnosti odvolání, s pásem cudnosti,
který bude odemknut pouze jednou za život.

Lem tvé sukně nad koleny tě lechtá,
místo postele vybrala sis prázdný průchod,
jen jedna lampa a zátiší s popelnicí,
a máš zde dvojnici, kočku, která už měsíc mrouská.

A tak do tvého klína zachtělo se mi vyprávět,
co vše dělal jsem,všechny ty dny,kdy s tebou jsem nebyl,
a do tvého klína jazýčkem zachtělo se mi vyprávět,
že dnes je půlnoc a tímto ti slibuji, že navždy budeš pouze má!

Zde máš můj nekonečný slib, má jediná…
Autor Láďa, 25.07.2010
Přečteno 429x
Tipy 6
Poslední tipující: Vanilková Ninja, CULIKATÁ, Mbonita, ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A kdo psal, pozná též? :-) ...Je to krásné, myslím, že právě takhle se tvoří společná díla a že to jednou dokážeme ještě líp. Cítím v tom všechno, co jsem sama chtěla říct, a tak už nezbývá než jen předpůlnoční "Děkuji". Za Tvá slova i za Tebe.

25.07.2010 22:58:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí