Anotace: mrakům...
Ta denní část je přesný poips toho, co jsem minulý týden prožíval o dovolené, včetně pocitů. Noční partie jsem však již trávil jinde než pod hvězdami,... ...asi bohužel, říkám si, když tu nádheru čtu...
28.07.2010 03:56:00 | Špáďa
Když rákosí tě pořeže
a bahna do půl pasu
nový svět se otevře
marně hledáš spásu
Natrhám ti kopřivy
a čaj udělám z blínu
to nikdo nechtěl, ani vy
nikdo nechce žít ve stínu.
26.07.2010 22:58:00 | Zasr. romantik
Mám ráda stébla trávy lehtající na zádech
obláčky nad hlavami a horký noci dech
tiché ševelení podpatků lučních víl
mám ráda když natrhá mi u vody rozrazil.
Nádherné..ST!
26.07.2010 22:49:00 | hašlerka