Anotace: dědovi...
moudrý byl děda,
když pouzdro ti dával,
věděl kdy třeba
je na školách nával...
27.07.2010 10:01:00 | nejsembásník
Po všech těch přednáškách
zbyl mi jen povzdech.
Čas kmital na vážkách,
všichni však stejně, ach,
skončíme v pouzdrech:)
26.07.2010 23:10:00 | teď už nikdo
Když mandalu mi kreslí
osud na holou kůži
vím, ač se to nesmí
svou marnivost dám muži
do pouzdra od diplomu
korálky života
pak navlečeme spolu.
ST!!!
26.07.2010 23:04:00 | hašlerka