Anotace: moři...
Rýmem se mořím
já chtěl bych k moři
píva s tebou se vydat
v hospůdce kydat
(řeči)
na břehu Vltavy
až sklízet otavy
sekáči budou
krumlovskou mlhou
do hajan spěchat
chci na hlavě nechat
hučku svou
jedinou
na zdraví připít si
a ztichlou ulicí
klopýtat k domovu
co svedu nesvedu
cukrátko do pusy
vím že teď hartusí
co jsem si dovolil
brát si ji do huby
ne já se nezhulil
na spánky sedne mi
Hypnus s vílami
nebudu bránit se
odpluji ...
tiše ..
po řece.
S ní!
27.07.2010 23:17:00 | Zasr. romantik
Já uzla snědl
a pak zbledl
daleko jej nedovedl
ještě ani nedosedl
letěl zpátky do moře...
ST!
27.07.2010 21:54:00 | Mario de Janiero