Chtivá smska...
Tys má voda,tys můj pramen,
Tak pomoz mi ukojit mou žízeň.
Tys můj dráb a já chci býti tvým otrokem,
Tak pomoz mi zahnat mou trýzeň.
Trýzeň,jenž sžírá nitro mé,
Ty buď mým nitrem a já zas budu tvé,
Leč splynouti toužím v klubko těl,
Chtě bych v záchvěvu rozkoše oněměl,
Po orgastické cestě plul,
Tak buď u mne v šest,nebo už raděj v půl.
Komentáře (0)