May
Anotace: astrálním cestovatelům....
Jsem trochu Karel May
a tulák po hvězdách
nebyl jsem tam
kde všichni už to znaj
přesto ten prach
podél cest
a světla měst
znám skoro do detailů
jak slepec co čte v Braillu
Mám v hlavě mapy světa
a létám léta
dotýkám se
krajin i minulosti
znám taje
z chodeb pyramid
a z přesýpacích
starých kostí
v tmavých koutech
vězním klid
abych si občas připomenul
ten krátký záblesk žití
z chvostů létavic
a další smrti vstříc
s vírou v převtělení
dál kráčel v hradbách
rovnodenní
Přečteno 393x
Tipy 30
Poslední tipující: Holis, pamp_elka, Psavec, BArBArKO, Bíša, Mario de Janiero, Špáďa, Kett, nejsembásník, hašlerka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)