Bouřící láska
Tiše a nenápadně, jako bouřka v létě.
Budu směle chodit po tvém hebkém těle...
Budu tě milovat, budu chybovat,
budu smutný,budu zlý...Jako ta bouřka.
Ale ty řekneš :“ Jen počkej můj milý.“
A jako blesk v té bouřce, udeřím teď JÁ!
Zasáhnu tě, jemně vzkřikneš,vzdychneš...
Nechť prší a bouří dál !
Srdce ti strachy buší z dalšího zásahu,
cítím to na rukách...
Je to tady, smrtelným zásahem umíráš,
očí zavíráš, už ani nedýcháš...
Se slastí na tváři, usínáš...
Po bouřce zbylo jen, ticho a vlhká zem.
Tiše a nenápadně, jako bouřka v létě,
chodil jsem směle, po tvém hebkém těle...
Přečteno 575x
Tipy 6
Poslední tipující: Jiná, vílí křídla.., Špáďa, Do Ga, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)