v bludištích
Ticho v pěšinách
se do cest zase vplétá
já po stopách
jdu za tebou už léta
v bludištích světa
Zakletá
nebo se schováváš?
srdce nám vykrádáš
kveteš a uvadáš
jen dál si klidně praš
podél cest
já pro bolest
utekl z měst
abych tvou horu
mohl slézt
nejtěžší stranou
i když tu vichry vanou
a kol jen kamení
chci projít tvojí branou
a usnout na tvém rameni....
Přečteno 476x
Tipy 36
Poslední tipující: BArBArKO, Mario de Janiero, Zasr. romantik, labuť, Holis, Špáďa, Bíša, hašlerka, jarmil, ziriant, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)