Akt lásky
Anotace: milenci při milování
Hořící svíčka,
čas je neznámý,
polibky Tvých rtů,
stud odchází.
Nahota Tvá a má,
touha a vášeň ve vzduchu,
myšlenky odnikud nikam,
jsme někde v neznámu.
Fontána naplnění,
oba z ní žíznivě pijem´,
záchvěvy Země,
to vodní vír lásky nás odnáší…
Mám pocit, že se rozpadám,
svět se točí,
všude je vůně Tvé kůže,
všechno jde náhle tak rychle, tak rychle …
Erupce sopky a horkost její lávy
a stahy celé Země jsou cítit …
Všechno je nám jedno.
Jen vnímat rozkoš.
Padáme dolů.
Ještě rychle dýcháš … jako já.
Usínáme.
To jsme – Ty a já.
Přečteno 714x
Tipy 14
Poslední tipující: Zorenka Ježková, jedam, Elisha, Roger, carodejka, Psavec, CULIKATÁ, bobi bobie, mexx, Niky88
Komentáře (7)
Komentujících (7)