Peřinový mariáš
Anotace: Za inspiraci děkuji zejména komentátorům u díla na "http://www.epika.cz/?p1=dilo&id=13300", bez nichž by nevznikla.
.
V peřinách nehraju betla,
ale vždy výsostně durch,
aby ta pode mnou kvetla
a já vždy rád byl z ní durch.
Ať osud nemíchá karty!
V peřinách rozdávám sám:
Tu první kladu vždy na rty,
druhou ti na stěržně dám.
Třetí hned probarvím líčka,
čtvrtou ti rozbuším tep,
pátou tvá přivírám víčka...
¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ Vůkol když sládne tvůj lep.
Šestou rád hladím tvou šíji,
sedmou ti rozpálím dech,
osmá již v tebe se vpíjí...
¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ Smlsnout si mířím v tvůj mech.
Přečteno 456x
Tipy 28
Poslední tipující: Holis, Marfuša, Markéta Hl., CRASH, mida, j.c., Lota, hašlerka, Mbonita, Psavec, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)