eskalator

eskalator

Anotace: od rájů klíčům...

Jsou k nebi
schody jezdící
tak jako dole v metru?
a když bych byl já tisící
před branou v starým svetru
dostal bych kupon na slevu?
a Evu jako Adam?
Ty vole padám
..nemají
a kecy jako o ráji
mne vždycky nadýmaly
z šalmají ukulele
nasráno u brány
a roucha jako z Qulle
na třicet vypraný
není to skvělé
ten soulad a mraky dobra?
dělám tam s nima berany,berany
zatím co z tvého bobra
tam dole pelichá
do ticha

Jsou brány
zamklé petlicí
kde šperhák
je ti na nic
v podpisech
dalších peticí
a v pantech sanic
hnutých z pantů
kaťáků,protestantů
ve vazbách biblí
v esperantu
na špicích vidlí
rozhořčených
mám na to čenich
dyť sem tam tvrd
....místo těch rájů
.je tam prd.
Autor zenge, 17.08.2010
Přečteno 364x
Tipy 29
Poslední tipující: Marfuša, Holis, Dota Slunská, Flamy, Špáďa, Mario de Janiero, Mbonita, Květka Š., Zasr. romantik, labuť, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

i ty tvý vulgarismy jsou poetický

03.09.2010 19:55:00 | Marfuša

..nevěřím na cizí kraje
kde všechno samo zraje
mám svoje vlastní ráje
s hudbou co krásně hraje..
ST!

17.08.2010 13:26:00 | Mario de Janiero

Je smutný, že člověk začne chápat skutečnost a souvislosti tak pozdě. Buďme však rádi, že alespoň někdy. ST***! Za začátek, ale celý je to taky super!

17.08.2010 09:15:00 | Zasr. romantik

st

17.08.2010 07:18:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí