laser
Anotace: Sibiřským nocím....
Prošel jsem Tebou
jak laser v skenu
k deltě od pramenů
až se mi vstřebou
ty střepy v rozostřenu
oka mé sítnice
a venku vánice
vyviklá z pantů
jak jeden z fantů
duši mou
budu sláb v kolenou
ještě mi zebou
doteky v dlaních
pod sněhem v pláních
bez čepic schoulený
tam někde u Leny
v Sibiřský noci
v tocích
co ránem splaví
mi lásku z hlavy
tam někde v dáli
širokých duší
vytrhnu šípy z kuší
z mé pohrudnice
a nikdy více
....o mne neuslyšíš
Přečteno 354x
Tipy 36
Poslední tipující: Houda, Marfuša, teď už nikdo, Mario de Janiero, Holis, Dota Slunská, Krahujec, jedam, Špáďa, Mbonita, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)