Potvrzení, že kvantita a kvalita nechodí ruku v ruce, ale většinou jdou proti sobě ;) Výborný, na malé ploše velká pointa :)
22.08.2010 21:40:00 | Radiii
... a že si ještě nikdo nevšimnul, že o světle tam není ani zmínka! :-))
(je to zasr. romantický)
19.08.2010 22:06:00 | Zasr. romantik