Hladová
Chtěla bych jen tak od Tebe políbit
a mít chvilku pocit že mi narostla křídla motýlí
Vznášet se nad Tvou hlavou a být barevnou duhou
....když prší....
Zavři na chvilku prosím oči
nastav dlaň a čekej cosi
Malé stvoření s vůní dálek
rozprostřená krása do obálek...
...a Ty spíš...
I když mé oči nevidíš,cítíš mou vůni z nočních snů
byla jsem s Tebou v ráji všedních dnů
Bez pozvání pořád Ti v patách,možná i někdy úplně nahá
...ale sama...
Jsem tu zůstala spoutaná ke kovové tyči
muzika už dávno přestala hrát, je to v p...
Vím,zní to tak mizerně,když holce se chce řvát
...tak proč se divíš,když po sexu je hlad!!!
Přečteno 686x
Tipy 16
Poslední tipující: Jacob P. Verlaine, Paulín, sepotvkorunachstromu, sobý hnusec, vodnař, Květka Š., P.Z., Psavec, Chico1, WAYWARD, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)