Dráždivá

Dráždivá

Anotace: ..z nedostatku..? O=)

na tvé tělo sprintera
pouhý pohled mě udělá
vezmi mě pořádně za prcku
a vyser se na šprcku

rozjeď to pěkně po staru
natvrdo a pomalu
neboj, dostanem se i k análu

jak říkáš, jsem trochu mrcha
čeká nás divoká sprcha
jestli můj orál ustojíš,
můžeš si vzít, o čem sníš

budu tě dráždit a divoce přirážet
až budou sousedi bušit do stropu
zažiješ mého orgasmu potopu

to, co chci, dostanu!
hlavně sex po ránu

!nikdy nemám dost!
Autor dream in emptiness, 24.08.2010
Přečteno 551x
Tipy 2
Poslední tipující: Zayo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí