cesty víry
Anotace: ženám a zlodějkám.....
Chtěl bych psát texty
náboženský
a cítit v srdci Krista
jenomže mně berou ženský
..a nezbývá mi místa
Pro jejich těla
to,,něco" v očích
radši jsem očích
ty fígle starejch milovníků
pod listu fíkovníku
cituji Shakespeara
a touhou umírám
snad každou lichou noc
v tichu volávám o pomoc
a prosím o džbery ledu
jinak tu touhu nedovedu
zkrotit jak hřebce za ohradou
jste to vy ženy
co mi kradou
mé cesty víry
..neboť mám srdce širý
Přečteno 382x
Tipy 42
Poslední tipující: teď už nikdo, James Libustka, Mario de Janiero, Gabrielle, Holis, jiljovský, René Vulkán, BArBArKO, Jiná, labuť, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)