Magická noc
Anotace: ...nejen za úplňku.....
Měsíc v úplňku má magickou moc,
hvězdy a galaxie vzal si na pomoc.
Paprsky kouzelné posílá na zem,
vše kolem nás, stříbrné je rázem.
Stříbřitě září naše nahá těla,
dnešní noci by se moc chtěla.
Beze slov myšlenku vysílám k Tobě,
budem se milovat v té noční době.
Ruka Tvá něžně a pomalu mé tělo hladí,
k milostné vášni mě celičkou svádí.
Tvé něžné rety si mě po kouscích berou,
nespoutané chtíče se na povrch derou.
Přitažlivost zemská už pro nás není,
na Mléčné dráze se naše sny plní.
Propletená těla se v jedno spojila,
k sladkému vyvrcholení dospěla.
Za svitu Měsíce ležíme v obětí,
výskáš mě ve vlasech, plný jsi dojetí.
Něžně šeptáš mi sladká slovíčka,
spánek se vkrádá pod víčka.
Krásné je naše usínání.
Přečteno 727x
Tipy 30
Poslední tipující: zelená víla, vodnař, bobi bobie, Malá Lucije, střelkyně1, carodejka, Dota Slunská, Eru Alonnar, Mbonita, Veronika Ulická, ...
Komentáře (11)
Komentujících (10)