Budweis
Anotace: době kvapu a pachtění.....
Viděl jsem...
všechno to pachtění
pomíjivost
a honbu za větrem
abych pochopil
jak sladké je nevědomí
proto se vypíjím
aby má hlava
byla jen dutinou
ve které větry vanou
píval jsem s Lannou
ještě když cesty byly prašný
a kašny zdrojem
bez okras
a z tras
tam u té koněspřežky
někdy i pěšky
do Lince
k mamince
pro hroudu soli
vyplakanou
a zpátky branou
času
v atlasu
mapy měst
abych zas ráno v šest
přivítal v ranním kvapu
tu dobu v které tápu....
Přečteno 414x
Tipy 30
Poslední tipující: Bíša, Myrja, Marfuša, BArBArKO, labuť, teď už nikdo, Špáďa, hašlerka, Květka Š., Mario de Janiero, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)