Budem k sobě upřímní
Anotace: O lásce na dálku který musí zůstat sexem
Budem k sobě upřímný
Nebudem si lhát
Napíšu ti pokaždé
když půjdu s jiným spát
Věrnost není pro mladý
Neříkej, že mě máš rád
A jestli je to upřímný
Neboj se o mne začít prát
Lásko, dělí nás celé světadíly
Proto nemůžeme doplout k cíli
BUĎ UPŘÍMNÝ! Budeš mít k masturbaci síly?
Přečteno 649x
Tipy 7
Poslední tipující: Lioness, teniska, Hloupá Květinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)