Anotace: fotovoltaice....
Prodám krávu,
prodám zelí,
sedět můžu na prd***,
ze sluneční aféry
nahoním si ampéry:)
07.09.2010 18:38:00 | teď už nikdo
Nač brambory, žito, třtinu?!
Pěstovat je dá dřinu!
Hvězdná když komise stanoví —
po šťávě my tak haldoví —
žrát budem elektřinu!
07.09.2010 10:12:00 | Špáďa
dnes ještě neznáme
čeho se dočkáme
na co nejsme připraveni
nemožného prej nic není..
ST!
06.09.2010 23:05:00 | Mario de Janiero