Podzimu šál
Už v šále podzimu
choulí se lásky letní
a dřív se setmí
a pijí
s nostalgií
..děkuji Kellymu
za pohár zapomnění
za louče ze tmy
za spoustu propriet
vždyť bych se býval vplet
do lásky příze
já nikdy neuklízel
v srdečním svalu
tak nechte si tu šálu
a tváře po úpalu
já radši lámat skálu
pod hledím samopalu
s vězeňskou koulí budu
než šplhat po tom valu
v půjčených maskách z karnevalů
a červenat se v studu
...pro lásku pitomou.
Přečteno 451x
Tipy 44
Poslední tipující: Holis, Lota, Marfuša, Dota Slunská, Churry, Bíša, Gabrielle, labuť, Květka Š., Myrja, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)