Anotace: láskymanám....
Příběhy tisíce a jedné noci
Genius loci toho místa
jsem si jistá, že touhy půst
nasytím sladkou manou z jeho úst
ST!
09.09.2010 21:47:00 | hašlerka
U nás v Nižním Novgorodě
láska k vodce stále v módě
kdekdo přehání
to zamilování...
ST!
09.09.2010 18:51:00 | Mario de Janiero