Anotace: poutům...
Kdo chce zapalovat, musí sám hořet!;-)
(ale to už je zase jiná pověST)
12.09.2010 09:47:00 | teď už nikdo
než odpoutám pouto
chci znát tvý konto
pak se můžem bavit
určitě jsi kruci
něco v restituci
získal vod těch bohů
paliže máš hovno
tak ti říkám rovnou
polib si nohu...
ST!
11.09.2010 16:55:00 | Mario de Janiero
Kam se opřeš, tam ti to jde! Krásně o sexu. Skoro.
ST***!
Kdybych to uměl jak ty, řekl bych, že mi mluvíš z duše!
11.09.2010 15:23:00 | Zasr. romantik